INFORMATIE RONDOM RETOURNEREN

1. RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bestelling@watch-bandjes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2. UITZONDERINGEN RETOURNEREN

U kunt uw bestelling alleen retourneren wanneer de verzegeling nog aan het/de product/producten zitten. Wanneer deze zijn verwijderd is het niet meer mogelijk het product te retourneren en vervalt uw herroepingsrecht. Ook mogen producten niet beschadigt zijn. Ook is het niet mogelijk gepersonaliseerde bandjes retour te sturen. Daarnaast mogen producten die verkocht worden onder ‘Sale’ niet geretourneerd worden.

3. INDENTITEIT VAN DE ONDERNEMING

The Hartfield Group
Bennebroekerdijk 248U
2142LE Cruquius
bestelling@watch-bandjes.nl
023-2029659
KvK nummer: 64941973
BTW nummer: NL222186471B01

4. STAPPENPLAN VOOR RETOURNEREN

  1. Download dit formulier, print deze uit en vul deze in zijn geheel in. Wanneer niet alle velden zijn ingevuld kunnen wij uw retourzending helaas niet accepteren.
  2. Verpak de producten in de originele verpakking.
  3. Verstuur de producten inclusief het formulier naar het adres dat op het formulier staat. NIET VERSTUREN NAAR HET BOVENSTAANDE ADRES!
  4. De onderneming zal de producten binnen 14 dagen na ontvangst controleren.
  5. Wanneer alle producten in orde zijn maakt de onderneming het aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan uw over. Enkel de verzendkosten van uw adres naar de onderneming zijn voor uw rekening.