Gepersonaliseerd BandjeMaak een Apple Watch bandje met jouw eigen design!

Een mooie herinnering

Als eerste in Nederland maakt Watch-Bandjes.nl het mogelijk om een eigen design of foto op een Apple Watch bandje te laten bedrukken. Upload een eigen foto of design en maak je Apple Watch bandje nog unieker! Een mooie herinnering aan een feestje, trouwerij, verjaardag of gewoon een leuke dag uit? Laat een foto of eigen design bedrukken op een Apple Watch bandje voor maar € 44,95!

Stevige kwaliteit

Onze bandjes zijn gemaakt van kunstleer. Hier zit een witte toplaag overheen waar de afbeelding op gedrukt wordt. Dit materiaal is zeer sterk en daardoor ook duurzaam en lang te gebruiken. Daarnaast is dit bandje zowel kras- als zweet bestendig en is het bandje licht van gewicht en kreukt deze niet bij normaal gebruik. Ook is het bandje gemakkelijk schoon te maken mocht het vies worden.

Veelgestelde vragen

Welke afmetingen moeten mijn designs/foto's zijn?

Het is vrijwel onmogelijk om een gehele foto op een Apple Watch bandje te drukken. Dit heeft te maken met de vorm van het Apple Watch bandje. Mocht u er zeker van willen zijn dat uw designs/foto’s in zijn geheel op de het bandje komen vragen wij u de onderstaande afmetingen aan te houden. Wanneer u dit niet doet kunt u altijd omschrijven welk deel van de foto u op het bandje wilt laten drukken.

Apple Watch 38mm  & 40mm
Kort kant (zonder gaatjes): 3,1cm x 8,2cm
Lange kant (met gaatjes): 3,1cm x 12,8cm

Apple Watch 42mm  & 44mm
Kort kant (zonder gaatjes): 3,3cm x 8,2cm
Lange kant (met gaatjes): 3,3cm x 12,8cm

In welk bestandstype moet ik mijn design/foto's uploaden?

U kunt uw design als .png, .jpg, .pdf, .eps of .psd uploaden. Andere bestandstypen worden niet geaccepteerd.

Hoe groot mag mijn bestand maximaal zijn?

Het bestand dat u upload mag niet groter zijn dan 5mb per bestand. U mag dus wel twee foto’s uploaden van ieder max 5mb. Is uw bestand groter dan 5mb? Maak deze dan kleiner door gebruik te maken van een van de onderstaande websites voor .png en .jpg bestanden.

Voor .png: tinypng.com
Voor jpg.: tinyjpg.com

Kan ik een gepersonaliseerd bandje retourneren?

Nee, het is niet mogelijk een gepersonaliseerd bandje te retourneren. Lees hier meer over op onze pagina Retourneren.

Wat is de levertijd van een gepersonaliseerd bandje?

Gepersonaliseerde bandjes hebben een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Dit duurt iets langer dan onze standaard levertijd van max. 3 werkdagen omdat deze bandjes per stuk gedrukt moeten worden. Dit neemt meer tijd in beslag.