Alles wat we weten over de Apple Watch 5 en zijn bandjes!

De Apple Watch Series 5; hij komt er bijna aan! In deze blog lees je alles over wat wij tot nu toe weten over het nieuwe klokje van Apple en welke bandjes jij straks kunt bestellen voor jouw Apple Watch Series 5!

In het kort

Heb jij net een aantal prachtige creatieve bandjes voor jouw Apple Watch Series 4 gekocht en ben je bang dat je deze straks niet meer kunt gebruiken met de Apple Watch Series 5? Maak je dan vooral geen zorgen. De Apple Watch Series 5 zal naar alle waarschijnlijkheid te verkrijgen zijn in dezelfde formaten als die van de Series 4; namelijk 40mm en 44mm. Dit betekend dus dat je jouw Series 4 bandjes gewoon kunt blijven gebruik met de Series 5.

Apple Watch Series 5 formaten

Naar alle waarschijnlijkheid zal de Apple Watch Series 5 uitkomen in twee verschillende formaten; de 40mm en de 44mm. Hierbij heeft Apple dus gekozen voor dezelfde formaten als die van de Apple Watch Series 4. Ook zal de aansluiting voor de bandjes hoogst waarschijnlijk niet veranderen en blijft het dus mogelijk om de Series 4 bandjes te blijven gebruiken met de Apple Watch Series 5.

Apple Watch Series 5 bandjes

De Apple Watch Series 5 zal dus verschijnen in dezelfde formaten als de Apple Watch Series 4. Dit betekend dus ook dat je de bandjes die je al gebruikt met de Series 4 gewoon kunt blijven gebruiken met de Series 5. Echter, gebruik je momenteel een Apple Watch Series 1, 2 of 3? Dan is het helaas niet mogelijk om je huidige bandjes te gebruiken met de Watch 5.

Dit betekend dus dat het mogelijk blijft om alvast bandjes voor jouw toekomstige Series 5 Apple Watch aan te schaffen! Neem eens een kijkje naar onze collectie creatieve Series 4 bandjes.

Apple Watch Series 5 release datum & prijs

Als we kijken wanneer de vorige Watch Series werden gereleased, was dit steeds rond September. We gaan er daarom ook vanuit dat dit opnieuw het geval zal zijn bij de Series 5.

De prijs van de Series 5 heeft Apple helaas nog niet gereleased. Echter zal deze naar verwachting een prijs krijgen van ongeveer € 429,-. Hiermee blijft deze gelijk aan de prijzen van de Series 4.

We houden het meest recente nieuws over de Series 5 uiteraard goed in de gaten en houden je op de hoogte middels onze blogs.

Volg jij ons al op Social-Media? Je kunt ons volgens op Facebook & Instagram!