Hoe verwissel ik mijn Apple Watch bandje?

Je Apple Watch bandje verwisselen; dat is natuurlijk het eerste dat je wilt doen nadat je je nieuwe bandje binnen hebt gekregen! Maar hoe verwissel je nou eigenlijk het oude Apple Watch bandje voor de nieuwe? In deze post leggen we je het haarfijn uit!

In het kort

Een Apple Watch bandje verwisselen is binnen één minuut gedaan. Wanneer je het bandje af doet zie je aan de onderkant twee knopjes. Druk deze in en schuif de bandjes naar buiten. Schuif de nieuwe bandjes op de juiste plek en wanneer je een klik hoort heb je succesvol het Apple Watch bandje verwisseld.

Het oude Apple Watch bandje verwijderen

Ben je er nog niet helemaal uit? Doe allereerst je Apple Watch af. Leg deze vervolgens op een zachte doek met het scherm naar beneden. Je ziet nu aan beide kanten waar het Apple Watch bandje bevestigd is een knopje die u in kunt duwen. Hou de Apple Watch vast en druk voorzichtig met uw vinger het knopje aan een van de kanten in. U kunt nu met de andere hand het Apple Watch bandje voorzichtig naar buiten schuiven. Doe hetzelfde aan de andere kant.

Het nieuwe Apple Watch bandje plaatsen

Nu u het oude bandje heeft verwijderd kunt u het nieuwe bandje plaatsen. Leg allereerst de twee delen van uw nieuw bandje met de bovenkant naar beneden aan weerszijden van de Apple Watch. Breng uw nieuwe bandje in lijn met de gleuf van de Apple Watch. U kunt nu, zonder de knopjes in te duwen het nieuwe bandje van de Apple Watch in de gleuf van de Apple Watch duwen. Wanneer u het nieuwe Apple Watch bandje juist heeft geplaatst hoort u een klik. U heeft nu succesvol het nieuwe bandje verwisseld.

Bekijk de afbeeldingen hieronder voor hulp.

Apple Watch bandje vervangen

Ben jij op zoek naar een creatief Apple Watch bandje? Neem dan eens een kijkje in onze shop!

Volg jij ons al op Social-Media? Je kunt ons volgens op Facebook & Instagram!